Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 90 reviews
by Mats en valerie on Beoorderlingen

Onwijs goed ontvangen lekker op je gemak mogen kijken en we waren gelijk verkocht bij de auto waar we voor kwamen super nette inruil op onze oude auto en dan was de deal al snel voor ons gemaakt.

Kortom een top service ook rondom na de auto aankoop!!!

Bedankt

by Claudia on Beoorderlingen

Via dit bedrijf een mooie Fox gekocht. Goed geholpen bij de koop.
De auto rijdt heerlijk, alleen heb ik al 2 grotere reparaties gehad. Dat is niet fijn. Bij de APK bleek dat de koplamp met tyraps bij elkaar werd gehouden. Niet zo netjes dus!

by Alysha on Beoorderlingen

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij A1 occasions!!
Een auto aanschaffen hier is het zeker waard, je word vertrouwd geholpen.
Recent een auto aangeschaft, de auto had helaas een kleine mankement en ik belde terug.
Jullie hebben mij meteen geholpen met hem probleem.
Top top.

by ort on Beoorderlingen

na 4 jaar gereden te hebben met auto van a1 occasions,vandaag andere gekocht bij hun,/oude ingeruilt naar tevredenheid;dwz betrouwbaar bedrijf,voor ieder aan te raden! niks meer en niks minder -proficiat.

by Rens on Beoorderlingen

Bedankt voor de fijne grijze golf uit 2011. Erg nette auto voor zijn leeftijd. Van binnen erg netjes. Aan de buitenkant een paar krasjes/ gebruikers sporen
Hier samen goed over gehad en tot een mooie prijs gekomen. omdat ze niet duidelijk op de foto's stonden.
Ik beveel dit bedrijf aan. Denken mee en dringen niet op. Dat is erg prettig. Ze willen je niets aansmeren. De prijs en kwaliteit is prima. De auto mocht al gelijk, na het eerste bezoek
Mee :) Mannen bedankt. Top!

Groetjes uit Brabant .

by cindy on Beoorderlingen

Ik heb daar een paar maanden geleden een Fiat seicento gekocht. Er moesten nog wat dingen gedaan worden voor de APK en dat was voor hun rekening gegaan. Auto is niet moeders mooiste, maar rijdt fantastisch en dat is voor mij het belangrijkste en daar is de prijs ook naar. A1 is klantvriendelijk en eerlijk. Ze vinden het zeer belangrijk dat de auto's die ze verkopen in orde zijn en dat werpt zijn vruchten af. We gaan zaterdag onze 2e auto bij hun ophalen.

by Joost Lenting on Beoorderlingen

Na wat rondkijken op internet bij a1 occasions uitgekomen ruim aanbod waar wel wat voor ons tussen moest zitten. Uiteindelijk is het onze C30 geworden mooie auto goede prijs. Na een week hadden we een probleem met de accu deze is kosteloos vervangen door de verkoper. Echt top service en de verkoper is niet opdringerig dat vind ik erg prettig.

by G van Velzen on Beoorderlingen

Op 3 november 2016 deze Mazda 3'gekocht. Prima auto, weinig kilometers op teller.
Ben zeer tevreden, ik heb deze auto nog steeds en ben er erg blij mee.
Goeie jongens van deze garage. Verkopen nette auto,s die betrouwbaar zijn.

by Karel J. Berkhout on Beoorderlingen

De heren laten je rustig kijken en een proefrit maken. We kwamen een redelijke prijs overeen waarbij op ons verzoek de distributieriem en waterpomp werden vervangen omdat de Peugeot ouder is dan 10 jaar. Qua kilometerstand (laag) was de auto er nog niet aan toe.
Binnen 3 dagen geregeld, wel wat nawerk met bellen en mailen omdat het noordgereedschap niet compleet was. Daarom 1 ster minder. Prima, hele nette auto van 1ste eigenaar. Aanbeveling om met Michael en Rick zaken te doen!

by Bouj on Beoorderlingen

Absolute aanrader! Ik heb een aantal weken geleden een uitstekende auto gekocht bij dit bedrijf. Ik kreeg vandaag een telefoontje dat ze nog een aantal auto-accessoires van deze auto hadden liggen en of ik die wilde ophalen. Het gaat om een trekhaak en hoedenplank, ter waarde van bijna 300 euro! Dit hadden ze niet hoeven doen, al met al top service! Ik kon gelijk langskomen om deze accessoires kosteloos op te halen. Top!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»