Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 83 reviews
by G van Velzen on Beoorderlingen

Op 3 november 2016 deze Mazda 3'gekocht. Prima auto, weinig kilometers op teller.
Ben zeer tevreden, ik heb deze auto nog steeds en ben er erg blij mee.
Goeie jongens van deze garage. Verkopen nette auto,s die betrouwbaar zijn.

by Karel J. Berkhout on Beoorderlingen

De heren laten je rustig kijken en een proefrit maken. We kwamen een redelijke prijs overeen waarbij op ons verzoek de distributieriem en waterpomp werden vervangen omdat de Peugeot ouder is dan 10 jaar. Qua kilometerstand (laag) was de auto er nog niet aan toe.
Binnen 3 dagen geregeld, wel wat nawerk met bellen en mailen omdat het noordgereedschap niet compleet was. Daarom 1 ster minder. Prima, hele nette auto van 1ste eigenaar. Aanbeveling om met Michael en Rick zaken te doen!

by Bouj on Beoorderlingen

Absolute aanrader! Ik heb een aantal weken geleden een uitstekende auto gekocht bij dit bedrijf. Ik kreeg vandaag een telefoontje dat ze nog een aantal auto-accessoires van deze auto hadden liggen en of ik die wilde ophalen. Het gaat om een trekhaak en hoedenplank, ter waarde van bijna 300 euro! Dit hadden ze niet hoeven doen, al met al top service! Ik kon gelijk langskomen om deze accessoires kosteloos op te halen. Top!

by Denise on Beoorderlingen

In mei gekochte fabia. Koplampen waren dof. Netjes voor aflevering gepolijst.
Na een week kreeg ik storing motormanagment. Zelf laten resetten. Later weer terug en kon de auto direct bij a1 terugbrengen. Deze hebben hem laten maken. Top autootje. Net keuring gehad. Ook de garage meldde; prima aankoop!

Erg blij met het wagentje en de service bij de storing.

by K. van dijk on Beoorderlingen

Een paar weken geleden heb ik de Mini Cooper Clubman bij A1 occasions gekocht. De auto is in prima conditie en het is een genot om hier in te rijden. Ik ben goed geholpen en het contact met de jongens van A1occasions was vlot, duidelijk en aangenaam. Jammer was wel dat ik gelijk met de auto naar de garage moest voor een servicebeurt. Hier hadden we verder geen afspraken over gemaakt, lag ook niet in de verwachting, maar je rekent er onbewust toch niet op dat je hier gelijk mee aan de slag moet. Enig minpuntje was dat bij aflevering de tank bijna leeg en de olie nagenoeg op was. Dat had anders gekund. Verder ben ik heel tevreden en zou zo weer een auto bij A1occasions kopen!

by Rik de Boer on Beoorderlingen

In 2015 een Citroën C5 uit 2004 gekocht met 123.000 km op de teller.
Na twee jaar staat er nu 158.000 km op de teller. Uitstekende, nette auto van 10 jaar oud voor nette, lage prijs. En ik ben nu voornemens nóg minimaal vijf in deze fijne auto te blijven rijden. Ik kijk met plezier terug op de aankoop in 2015 bij A1 Occasions. Het kontakt was open, eerlijk en servicegericht.

by Michiel on Beoorderlingen

Het was wat moeizaam onderhandelen maar ik ben er toch uitgekomen met hen en heb nu een pracht 207 CC. Niet te groot bedrijf, geen onnodige entourage, gewoon nuchter bedrijf.

by Lemke on Beoorderlingen

Hebben hier een mooie auto gekocht bij A1 Occasions. Vriendelijk en behulpzaam. Geen verkooppraatjes. Top service!!!

by Laura on Beoorderlingen

Van zulke vriendelijke, vrolijke, professionele en snelle service word je heel blij!

by Bernd on Beoorderlingen

Wij waren positief verrast toen wij bij jullie kwamen kijken naar een gebruikte auto. Super! alles helder en duidelijk. Geen rara praatjes of loze beloftes. We zijn zeer tevreden en delen dit ook onder onze vrienden groep. Groetjes Anja en Bernd

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»