9

Prettige communicatie, snelle deal en een mooie auto

Snel zaken kunnen doen en ook op een prettige manier. De auto kon snel worden geleverd en bevalt uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 21/02/2021
9

Relaxt en goed geregeld, fijne auto

Ik kwam voor een Getz en gin weg met een Fabia. Vanwege corona kon ik maar in één auto een proefrit maken, dat was een minpuntje. Verder was alles relaxed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 21/02/2021
8

Problemen opgelost!

Een tijdje terug een auto gekocht. Om op plaats van bestemming te komen toch 2 uur moeten rijden. Onder het genot van een kopje koffie, wat toen nog mogelijk was, de auto bekeken, proefrit gemaakt en enkele mankementen geconstateerd. Geen enkel probleem. Voordat we de auto konden halen werden deze problemen opgelost.Tijdens de rit naar huis ging het motormanagementlampje branden. Gelijk contact gezocht. Helaas enkele weken later (om dat het niet eerder kon) nogmaals terug naar A1. Maar ook dit keer werd zonder enig probleem dit euvel opgelost. Nu wel tijdens de lockdown....maar ook nu kregen we een kop koffie aangeboden op de parkeerplaats.Bedankt heren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 21/02/2021
8

Prima en duidelijk geholpen in Corona tijd

Prima serviceMoeilijk te zeggen in deze gekke tijdMaar mijn ervaring was goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederhorst den berg - 21/02/2021
3

Aardig...maar niet goed!

Kwam kijken naar de Witte Audi TT...Auto naar buiten gereden...want corona regels...in de regen. Motor klonk goed...achterklep open...afdekplaat van bagageruimte ontbrak..(raar).... Interieur zag er uitstekend uit en ondanks de ook nog kleine bagageruimte (moet ook golfstokken in kunnen...dus niet!) was ik toch verliefd op deze prachtige bolide. Motorkap open...stoffige motor...en standaard de olie-dop eraf gedraaid. Witte smurrie aan de dop...dus water in de olie...dat wil je echt NIET. Peilstok eruit gehaald...olie zag eruit als appelstroop. Conclusie: Dat gaat hem dus niet worden....ook niet voor €2500,- minder en de motor laten reviseren. Mooie auto voor in de tuin...maar niet om mee te rijden...jammer!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Almere-Haven - 12/02/2021
9

Een net autobedrijf die garant staat voor hun occasion aanbod

Wij hebben onlangs een occasion gekocht van het merk Ford S-max Inruil was een Opel Antara. Het inruilbod was zodanig dat er niet meer onderhandeld hoefde te worden voor de S-Max. Er waren 2 grote aandachtspunten aan de S-Max maar die zijn direct opgelost en de kleinere puntjes zijn ook professioneel opgelost.Het contact (telefonisch/app) is goed en de reacties via de app verliep vlotjes en correct. De aflevering was netjes en professioneel.Al met al een gezond, net en profi autobedrijf die ik zeker wel zou adviseren aan mijn familie, vrienden en/of kennissen. Al is het maar om eens te kijken naar het aanbod en de mogelijkheden bij inruil.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogland - 03/02/2021
9

Uitstekend

Vriendelijke mensen en een snelle afwikkeling. Konden zelf een proefrondje rijden, geen probleem Moesten wel de auto zelf laten keuren, maar als er nog wat mee zijn konden we het hen laten weten en zouden ze dat regelen. Auto bleek echter tip top in orde te zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 25/01/2021
9

Vriendelijk, flexibel, deal snel gesloten

Na een telefoontje waar ik mijn interesse kenbaar maakte kon ik snel langskomen. Proces rond de aankoop was transparant en snel voor elkaar. Blij met de aankoop!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 23/01/2021
10

Ik ben erg blij

Erg goede en snelle communicatie. Gezellig personeel. Ik raad het erg aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep - 22/01/2021
10

Nette service.

Ik was nog wat vergeten en dat hadden ze nog even kosteloos voor mij nagestuurd. Bedankt heren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17/01/2021
139 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.4/10