10

10

ikben teverden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almere - 03/04/2021
10

Het was voor de eerste keer een hele positieve ervaring

Alles ging naar wens zoals we hadden afgesproken. En we kregen ook nog een set winterbanden voor onze Peugeot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 03/04/2021
6

Vlotte afhandeling, maar wel slordig

Auto bekeken en proefrit mee gemaakt. Rapportage kilometerstand was aanwezig, maar gaf als oordeel "onlogisch". Dit verraste de verkoper, maar werd uiteindelijk afdoende verklaard. Met enige op- en aanmerkingen de koop gesloten.1) water in kofferbak, lekkage. Dit is gerepareerd bij aflevering 2) geldig APK formulier ontbrak 3) radio moest nog geactiveerd wordenNa overdracht kwamen diverse problemen aan het licht - geldig APK formulier ontbrak nog steeds - verlichting, remlichten en richtingaanwijzer functioneerden niet meer goed - ventilatiesysteem/verwarming werkte niet meer goedOp verzoek van A1 ocassions heb ik zelf een geldig APK formulier opgehaald bij een nabij gelegen garage die de auto gekeurd had. Daarnaast heb ik op verzoek van A1 occasions rechtstreeks een afspraak gemaakt bij de garage die de radio geactiveerd en de lekkage gerepareerd had. De verlichtings- en ventilatieklachten bleken achteraf inderdaad veroorzaakt te zijn tijdens de lekkagereparatie en de radiocodering.Eindconclusie: ik ben in bezit van een auto die aan mijn wensen voldoet. A1 Occasions heeft mij telkens netjes te woord gestaan en vlotte oplossingen aangedragen, maar meer zorgvuldigheid en controle vanuit A1 occasions en de partners had alle gedoe na aflevering kunnen en moeten voorkomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kortenhoef - 31/03/2021
8

Goede ervaring

Had het gevoel dat ik eerlijk ben geholpen en ben blij met mijn autootje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - 26/03/2021
8

Klantvriendelijk en transparant bedrijf.

Prettig ontvangen en prima afhandeling van aankoop. Diverse afspraken gemaakt die netjes via email werden bevestigd en belangrijker nog ook goed werden nagekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijkerhout - 26/03/2021
8

Vriendelijk, vlot, veel keuze, betrouwbaar.

Snel en goed geholpen, goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21/03/2021
8

Prima bedrijf

Prima bedrijf, auto tot nog toe prima in orde. Nette service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 17/03/2021
8

Leuke mensen en zeer leuke auto's.

Zeer vriendelijke mensen en een zeer redelijke prijs voor inruil.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 16/03/2021
1

KUT, nog nooit ergens mee gemaakt

We zagen een auto staan op internet , heb contact gehad om te komen kijken , na 1,5 uur rijden HEEN, kwamen we aan bij de auto , deze was niet gewassen (ook al stond die netjes binnen ,het blok zat ook nog vol onder de olie, tevens aan gegeven dat ik een diesel in te ruilen had , zelfs nog voor na gebeld om dit duidelijk te zeggen , was geen probleem en bedrag wat afgesproken was voor inruil zou zo blijven , bij aankomst en Rondje gereden te hebben in de auto, kwamen we terug en zeggen ze tegen ons , uw auto is een diesel en die ruilen we niet in! dus 3 uur in de auto zitten voor jan LUL.Dit bedrijf weet niet wat zaken doen is , als een klant komt kijken zorg je dat je de auto netjes gepoetst er bij heb staan , en zorg dat je je afspraken na komt . Het enige wat we nog konden krijgen was een bakje koffie voor onderweg , nou die mochten ze lekker houden .....

Reactie van het bedrijf

Dank voor de review ook al is deze niet positief! Wij doen ons best en zijn ook maar mensen. Begrijpelijk dat u boos bent omdat u voor niks bent gereden en dat we inderdaad te laat in de gaten hadden dat uw auto op diesel rijdt. Hoop dat u alsnog een mooie auto heeft kunnen vinden!

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Eindhoven - 13/03/2021
10

Correct bedrijf , komt afspraken na

Hier een goede deal kunnen maken. Het bedrijf komt zijn afspraken na. Ik heb de eigenaar Rick als correct en vriendelijk ervaren. Ik raad het anderen zeker aan om hier iets te kopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 03/03/2021
149 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.3/10