Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 94 reviews
by fred on Beoorderlingen

nou dan heb ik een betere ervaring met deze garage;fijne service(ook na een klacht);word opgelost. En zelfs voor betrouwbaar ONDERHOUD/APK AAN U AUTO KAN JE HIER TERECHT !
VANDAAG MIJN AUTO NA BEURT WEER NA VOLLE TEVREDENHEID TERUG !!

by Mike on Beoorderlingen

Super autobedrijf, goede service en nazorg! Zijn altijd bereid met de klant mee te denken!
Aanrader om hier een auto te kopen!

by Felicia on Beoorderlingen

Gisteren een nieuwe auto opgehaald bij A1 occassions. ik ben erg goed geholpen door Rick.
geleverd met nieuwe banden op de auto. helemaal Top. geen opmerkingen eigenlijk.
ik ben erg tevreden met de auto en met hoe de zaken gingen. Je kan lekker op je gemak de auto bekijken zonder dat een verkoper in je nek loopt te hijgen. Top!

by Dany Lopulalan on Beoorderlingen

Een aantal weken geleden heb ik een auto gekocht bij A1 Occasions, ik heb zaken gedaan met Rick, hij kwam zeer vriendelijk en professioneel over op mij. Nadat ik interesse had getoond in een bepaalde auto, heb ik verzocht om een proefrit te maken samen met een vriend van mij die zelf monteur is. Wij hebben transparant en eerlijk met Rick overlegd wat wij van de auto vonden en hij kon zich daar in vinden. Uiteindelijk hebben wij een prima deal gesloten. Bij de aankoop van de auto was er bij ons bekend dat deze nog APK gekeurd moest worden en een grote beurt moest krijgen en dat hadden wij meegerekend. Tijdens de grote beurt kwam er een verborgen gebrek naar voren en die vriend van mij die mee was voerde de keuring en de grote beurt uit en hij had even gebeld met Rick of hij daarin nog iets voor ons kon betekenen. Hij is ons hierin tegemoet gekomen dus ik ben zeer tevreden met hun werkwijze en ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn vrienden en kennissenkring.

by Mats en valerie on Beoorderlingen

Onwijs goed ontvangen lekker op je gemak mogen kijken en we waren gelijk verkocht bij de auto waar we voor kwamen super nette inruil op onze oude auto en dan was de deal al snel voor ons gemaakt.

Kortom een top service ook rondom na de auto aankoop!!!

Bedankt

by Claudia on Beoorderlingen

Via dit bedrijf een mooie Fox gekocht. Goed geholpen bij de koop.
De auto rijdt heerlijk, alleen heb ik al 2 grotere reparaties gehad. Dat is niet fijn. Bij de APK bleek dat de koplamp met tyraps bij elkaar werd gehouden. Niet zo netjes dus!

by Alysha on Beoorderlingen

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij A1 occasions!!
Een auto aanschaffen hier is het zeker waard, je word vertrouwd geholpen.
Recent een auto aangeschaft, de auto had helaas een kleine mankement en ik belde terug.
Jullie hebben mij meteen geholpen met hem probleem.
Top top.

by ort on Beoorderlingen

na 4 jaar gereden te hebben met auto van a1 occasions,vandaag andere gekocht bij hun,/oude ingeruilt naar tevredenheid;dwz betrouwbaar bedrijf,voor ieder aan te raden! niks meer en niks minder -proficiat.

by Rens on Beoorderlingen

Bedankt voor de fijne grijze golf uit 2011. Erg nette auto voor zijn leeftijd. Van binnen erg netjes. Aan de buitenkant een paar krasjes/ gebruikers sporen
Hier samen goed over gehad en tot een mooie prijs gekomen. omdat ze niet duidelijk op de foto's stonden.
Ik beveel dit bedrijf aan. Denken mee en dringen niet op. Dat is erg prettig. Ze willen je niets aansmeren. De prijs en kwaliteit is prima. De auto mocht al gelijk, na het eerste bezoek
Mee :) Mannen bedankt. Top!

Groetjes uit Brabant .

by cindy on Beoorderlingen

Ik heb daar een paar maanden geleden een Fiat seicento gekocht. Er moesten nog wat dingen gedaan worden voor de APK en dat was voor hun rekening gegaan. Auto is niet moeders mooiste, maar rijdt fantastisch en dat is voor mij het belangrijkste en daar is de prijs ook naar. A1 is klantvriendelijk en eerlijk. Ze vinden het zeer belangrijk dat de auto's die ze verkopen in orde zijn en dat werpt zijn vruchten af. We gaan zaterdag onze 2e auto bij hun ophalen.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»