6

Goede service

Een paar problemen met de aangekochte auto, moest helaas 2 x terug, Maar alles is naar behoren opgelost.Zeer tevreden !¡!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 15/09/2023
9

prima

Wat oudere, maar leuke frisse auto gekocht. Aankoopproces verliep heel soepel. Maakte een betrouwbare indruk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaamslag - 15/09/2023
8

komen gemaakte afspraken na

Na de proefrit bleken een aantal zaken niet te functioneren welke na afleveren keurig waren gerepareerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 14/09/2023
10

Bovenverwachting

Je koopt een auto van afgerond 5000 euro en dan verwacht je wel iets van garantie cq service echter de service van A1 overtreft die van alle andere auto handelaren met grootte schreden. Blijkt bij aankomst dat de banden van de auto, ondanks net APK gekeurd te zijn, deels scheef afgelopen zijn , dan wordt niet moeilijk gedaan en 2 nieuwe banden gemonteerd. Bij de terugreis naar Maastricht blijkt dat de thermostaat te vroeg open gaat waardoor de motor niet op bedrijfstemperatuur komt. Halverwege gestopt en gebeld: ik wil je daarvoor niet laten terugkomen dus ga naar in Maastricht naar een Bovag garage en laat zei contact met mij opnemen. Resultaat, thermostaat vervangen op kosten van A1.Een service waarbij je jezelf een beetje ongemakkelijk gaat voelen zo goed.Bij de woorden vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar dan denk je regulier niet aan een autohandelaar maar A1 occasie’s is hierbij de grote uitzondering. Een heel dik compliment voor jullie bedrijf, chapeau
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 13/09/2023
9

Goed

Goed en netjes behandeld. De wagen die gekocht is, is geheel goed en rijd prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 12/09/2023
10

Top geregeld

Auto gekochtTop...!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebergen - 11/09/2023
10

Uiterst coulant!

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. We kochten een fiat florino met een barst in t raam en wat andere mankementen,dat werd keurig opgelost!Een gaatje in de uitlaat ondekt na 1.5 week maar dat werd na overleg ook keurig geregeld! Wij raden deze autodealer ten zeerste aan!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Putten - 11/09/2023
10

Betrouwbare klantvriendelijk autohandelaar

Mooie onderhouden BMW X3 gekocht en BMW 320 in kunnen ruilen. Fijn dat ik mijn ‘Freude am fahren’ heb kunnen voortzetten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht Leidsche Rijn - 11/09/2023
10

klant is koning

Allereerst de complimenten over de staat van de showroom. Alle auto’s staan keurig gepoetst en netjes opgesteld jong en oud. Personeel benadert je uiterst vriendelijk en professioneel. Het heeft even geduurd eer ik deze review schreef maar dat kwam door mankement na aankoop. Wij hebben een “oudere” auto gekocht, die tijdens de proefrit mankement vertoonde. Samen een lijstje opgesteld waaraan de auto voor verkoop aan moest voldoen en de koop gesloten. Nadat we de auto een poosje later (lekker snel) in ons bezit hadden begin het verholpen euvel wet gebreken te vertonen. Beide partijen baalden maar wat hebben ze het netjes afgehandeld. Wij weten dat je met een oudere auto wat meer risico koopt. Maar met de garantie afspraken bij dit bedrijf zouden we er zo weer een kopen. Wij gaan reclame voor ze maken en ondertussen samen met ons voertuig onze hobby beleven. Dikke tien!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 18/08/2023
10

Super service

Dit is de tweede auto die ik hier koop, prima prijzen en uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BUSSUM - 04/08/2023
259 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10