10

Nette service.

Ik was nog wat vergeten en dat hadden ze nog even kosteloos voor mij nagestuurd. Bedankt heren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17/01/2021
9

Zeer tevreden

Snelle service. Auto kopen in deze tijd is sowieso al bizar maar dat dit kon ondanks de maatregelen super. Zeer vriendelijk personeel en alles netjes afgehandeld. Top service! Op de dag van de proefrit was het echter druk waardoor er weinig ruimte was voor uitleg over de auto. Uiteindelijk dit zelf uitgevogeld maar dat maakt de ervaring niet minder!! Bedankt gasten!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wormerveer - 16/01/2021
9

Prettige dealer met veel mogelijkheden

A1 Occasions heb ik ervaren als een prettige en betrouwbare dealer. Breed assortiment aan occasions, voor ieder wat wils, vanaf eerste auto tm specifieke occasions voor de liefhebber. Prettige en eerlijke inruil kunnen doen en raad daarom zeker aan bij A1 occasions langs te gaan voor uw mogelijke aankoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 16/01/2021
10

Top ervaring

Wij zijn leuk geholpen ondanks de coronatijd, vriendelijke jongeman en we hebben een top auto, we zijn er zoooo blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 08/01/2021
2

Een koude douche

We zijn vanuit Eindhoven hier naar toe gereden voor een proefrit. Toen ik instapte zag ik al dat er bijna geen benzine in zat, toen ik hemwilde starten bleek de accu leeg, toen met een starthulp grstart en gaan rijden na 200 meter ging het lampje van het motor management branden er was duidelijk iets mis want de auto trok ook niet meer. Kortom er was geen aandacht gegeven aan de auto voorsf aan de proefrit, niet echt een visite kaartje

Reactie van het bedrijf

Beste heer, dank voor de beoordeling, helaas niet zoals we deze wilde! Vervelend te horen dat u baalt. Het komt helaas in deze koude dagen wel eens voor dat een accu leeg is, zeker als eerdere klanten het dak getest hebben zonder dat de auto loopt. Het vervolg is dat het kan dat een motor lampje gaat branden en dus in noodloop gaat. Ik heb u nog een gratis garantiepakket aangeboden maar snap dat de eerste indruk vaak beslissend is. Wie weet de volgende keer beter!

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Eindhoven - 05/01/2021
9

uitstekend

Prettig ontvangst ( wat toch wat lastig is in coronatijd) kopje koffie in de auto gebracht waarin ik geinteresseerd was, alle tijd om proefrit te maken en gewoon goed overleg over inruil oude auto en aankoop aangeboden auto. Daarnaast heeft A1 occasions ook aangegeven dat er een set winterbanden bij de auto hoorde ( een fijne verrassing ) en deze werd er zonder moeite onder gelegd, kleine krasjes in de autolak ook nog bijgewerkt...wat wil je nog meer ?kortom, top service, goed bedrijf !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Esch - 22/12/2020
10

Mooi en goede service

Goed geholpen bij aankoop
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 18/12/2020
10

Zeer tevreden

Mijn partner en ik hebben hier onze eerste auto gekocht. A1 occasions heeft ons goed geholpen en geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 24/11/2020
8

Keurig bedrijf

Snel en keurig geholpen Vriendelijke personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 24/11/2020
8

Goed klantgericht bedrijf

Netjes geholpen op vragen onzerzijds. Proefrit was geen enkel probleem.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 14/11/2020
130 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.4/10