9

Super net bedrijf

Hele fijne VW Golf gekocht, nette zaak en prima te woord gestaan. Ook na 2 maanden word een kleinigheid gewoon netjes geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BEST - 21/07/2021
8

Goed geholpen, kon meteen een proefrit maken.

Na de proefrit waren wat kleine probleempjes o'a met de verlichting.Toen ik de auto kwam op halen zijn alle probleempjes opgelost. Auto nog netjes schoon gemaakt en alles goed afgehandeld. Ben een te vrede klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - 14/07/2021
7

No nonsense aanpak

Netjes behandeld, recht door zee. Helder en duidelijk. Prima aankoop gedaan. Helaas wel met een lege benzinetank. Dat is wel slordig...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJSSELSTEIN UT - 13/07/2021
9

Fijne, niet opdringerige verkoper, welke zijn afspraken nakomt

Na een proefrit direct overgegaan tot aanschaf met een aanvullende garantie van drie maanden. Bij thuiskomst begon het motormanagement lampje te branden. Zonder discussie is het euvel inmiddels verholpen en rijden wij met plezier rond in onze cabrio.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 04/07/2021
8

Nette autohandelaren

Naar aanleiding van eerst een telefoontje over de eventuele schade en algemene staat van de auto, was ik verrast bij het kijken naar de auto dat beide heren mij volkomen eerlijk te woord hebben gestaan. Dat gaf zoveel vertrouwen dat we de auto gelijk hebben meegenomen en we zijn nog altijd buitengewoon tevreden over onze aankoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 30/06/2021
10

Goed geholpen aan een mooie auto voor een mooie prijs!

De mannen hebben veel zorg gedragen om de kwaliteit van de auto te garanderen. Ik rijd er nu een weekje in en er valt weinig aan te merken op de wagen. Super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 29/06/2021
8

Goeie wagen gekocht

Een goede wagen gekocht, niks op aan te merken. Koop ging vrij vlot en soepel. Als ik autoverkoper was, had ik m’n klanten zo wie zo, op z’n minst een kop koffie aangeboden, al had ik m’n dag niet...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 27/06/2021
7

Eerlijke jongens

Ik heb hier een mooie volvo s60 gekocht. De auto heeft helaas wel wat slechte plekken in de lak en er was parkeerschade/krassen.Dit stond niet in de advertentie of op de foto's.Echter was het een goede eerlijke auto , dus heb ik de auto gekocht. De plekjes zijn in overleg bijgewerkt.Ik denk dat ik de motorkap ga laten spuiten, want dit irriteerd mij.Qua inruil was het niet aantrekkelijk, dus heb ik mijn oude volvo op mp verkocht.Al met al tevreden over de aankoop en het bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 26/06/2021
10

Snel en transparant.

Heel fijn geholpen aan een nieuwe auto door de medewerkers van A1 Occassions!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 19/06/2021
10

Top service!!!

Wij zijn heel goed geholpen. Goede service, makkelijk en vriendelijk!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 12/06/2021
169 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.4/10