BOVAG Garantie:

A1 Occasions is lid van de Bovag. Als u een gebruikte auto koopt kunt u 6 of 12 maanden garantie aanschaffen voor een prijs van € 649,- 6 maanden of € 999,- 12 maanden.

U heeft recht op 12 maanden wettelijke garantie als u een auto aanschaft. BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6/12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren, zonder enige discussie. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden. Daarnaast zit er bij dit pakket een afleverbeurt!

Lees alle Garantievoorwaarden
logo-bovag-garantie

Aankoop keuring ‘Mijn Autocoach’:

Heeft u niet genoeg technische kennis om de auto goed te beoordelen? Maak dan gebruik van deze dienst. Mijn Autocoach voert een aankoopkeuring uit op locatie en indien gewenst doen zij de contractbespreking. Zo weet u zeker dat u een technisch goede auto koopt en heeft u gegarandeerd de beste deal. Tijdens deze afspraak hoeft u niet aanwezig te zijn maar bent u welkom als u erbij wilt zijn. Uiteraard is deze service 100 % onafhankelijk. Indien u interesse heeft en/of meer informatie wilt neem dan gerust contact met ons op!

Objective autoverzekeringen:

In samenwerking met Objective verzekeringen te Laren zijn wij ook in staat om u een autoverzekering aan te bieden tegen zeer scherpe tarieven en voorwaarden. Objective vergelijkt voor u de meeste verzekeringsmaatschappijen en doet u op basis hiervan een scherp voorstel. Neem middels de contactpagina contact met ons op voor meer informatie.