Wie zijn wij?

A1 Occasions te ’s Graveland (Wijdemeren) is opgericht in september 2007 door Rick. Zijn hobby en passie voor auto’s liep al snel uit de hand en door de jaren heen is het bedrijf gegroeid naar een team van 4 man. Met dit team werken wij dag in dag uit aan onze voorraad om u te voorzien van uw mooie occasion. Onze voorraad bestaat uit ruim 75 auto’s van verschillende merken, in verschillende prijsklassen. De auto’s kopen wij onder andere bij A-Point, Broekhuis, de Waal autogroep, Kreijne, Nefkens, PON, Stam, Hedin, Wittebrug, Wittenberg en wat diverse kleinere dealermaatschappijen. Uit onze ervaring blijkt dat dit soort ex dealerauto’s kwalitatief beter zijn dan via een handelaar of dergelijke. Deze auto’s hebben eerlijke kilometerstanden voorzien van de Nationale Auto Pas en onderhoudshistorie.

Waar wij goed in zijn

Vindt u het ook zo lastig om een auto te kopen? Hoe kunt u nu op een bedrijf of auto vertrouwen? Het laatste wat u wilt is om teleurgesteld te worden, toch? Wij hebben hier begrip voor en zullen er alles aan doen om dit te voorkomen! Wij staan 100% achter onze auto’s/producten en onze kwaliteit, mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de auto dan zullen wij er alles aan doen om u alsnog met een tevreden gevoel de weg op te sturen.

Ons scoringspercentage is zeer hoog! Van alle auto’s die wij op jaarbasis verkopen zien wij er slechts enkele terug. Het blijft immers lastig om door een motor heen te kijken. Ons scoringspercentage is zo hoog omdat wij elke auto die wij verkopen laten nakijken door een van onze monteurs. Blijkt tijdens de controle iets stuk te zijn aan de auto dan word dit gerepareerd. Pas als een auto goed aanvoelt en wij het idee hebben dat dit een goed product is, verkopen wij de auto.

Kortom waar wij goed en anders in zijn: wij zijn eerlijk en betrouwbaar, behulpzaam, goed in het selecteren van betrouwbare en kwalitatief goede auto’s die wij voor concurrerende prijzen kunnen aanbieden en streven naar 100% klant tevredenheid! Onze missie is om u als tevreden klant te behouden!

Vele klanten zijn u al voor gegaan, doe met ons zaken en u zult zien dat zorgeloos een auto kopen bestaat!

Mocht u opzoek zijn naar een occasion die wij op het moment van zoeken niet aanbieden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen middels het contactformulier, dan zullen wij er alles aan doen om u te helpen.

Wanneer u onze showroom wilt bezoeken, bel dan even van te voren, dan weet u zeker of de auto waar u voor komt nog te koop staat!

Met vriendelijke groet,

Rick Kooij, Jan van Dinteren, Martin van Norren & Erik Verbeek

 

 
 

Rick Kooij

Eigenaar

 

 

Jan van Dinteren

Transport

 

 

Martin van Norren

Commercieel medewerker

 

 

Erik Verbeek

Operationeel medewerker